Serbian (Latin)

Učlani se

Kratko uputstvo

Molimo sve zainteresovane za učlanjenje kada preuzmete i popunite formular, snimite ga na vaš hard disk. Popunjeni formular pošaljite na email adresu anli@sezampro.rs

Formular za učlanjenje

Brojač poseta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday181
mod_vvisit_counterYesterday98
mod_vvisit_counterThis week485
mod_vvisit_counterLast week740
mod_vvisit_counterThis month1517
mod_vvisit_counterLast month2625
mod_vvisit_counterAll days231219

Ko je online

Imamo 12 gostiju na mreži

Prijatelji sajta

Galerije i muzeji

Poslovna zajednica PDF Štampa El. pošta

Jedan od osnovnih ciljeva projekta Uredi, prikupi, recikliraj, uštedi je da skupštinama stanara omogućimo održivo finansiranje. U realizaciji tog zadatka jedan od najvažnijih partnera nam je poslovna zajednica, odnosno kompanije koje se na ovaj ili onaj način bave prikupljanjem i reciklažom određenih sekundarnih sirovina, u okviru svoje marketinške strategije koriste reklamiranje flajerima i lifletima u poštanskim sandučićima stanara ili na drugi način imaju potrebe i interes da sarađuju sa uspostavljenom mrežom skupština stanara.

Tako smo već uspostavili partnersto sa Jugoimpeksom a slede partnerstva sa ovlašćenim operaterima ambalažnog otpada sa ciljem prikupljanja papira, PET ambalaže i aluminijuma, kompanijama koje otkupljuju korišćeno jestivo ulje za proizvodnju biodizela, kompanijama koje iz društveno neodgovornog poslovanja suprotnog Zakonu o zaštiti potrošača žele da pređu na biznis usklađen sa pomenutim zakonom i postanu društveno odgovorne.